it@oceansdream.hu +36 20 382 4082

Rólunk

Cégünk 2004-ben kezdte meg működését, mely azzal a céllal jött létre, hogy vevőit a legmagasabb szakértelemmel és elhivatottsággal szolgálja a rohamosan fejlődő informatikai világban. Személyes elhivatottságunk már a gépek hajnalán az 1990-es évek elején tört fel amikor fiatalon első számítógépünket megkaptuk. Azóta töretlen lelkesedéssel követjük és fejlődünk ezzel a 21.századi iparággal.

Ezen eltelt közel 20 év alatt tapasztalataink alapján, elképesztő változás ment végbe az Információs technológia területén és ez a folyamat egyre csak gyorsul. Ezek az eszközök hihetetlen segítséget képesek nyújtani a minden napjainkba, akár személyes, akár üzleti szempontból.

Több mint 10 éves működésünk során számos kis-, közép-, vagy akár óriás vállalat segítségére voltunk és vagyunk is, tudásunkkal és elhivatottságunkkal.

Az OceansDream legfőbb célja, hogy a legésszerűbb megoldást nyújtsa, ami a legtöbb esetben a legkedvezőbb, de elsősorban ügyfelünk igénye és lehetőségei számunkra az első szempont.